EN   /   TR
ONE CAMPER FOUR SEASONS ON & OFF ROAD

GeoCamper OffRoad KLASİK


"Özgürlük Off Road a geçince başlar  ... "


Doğa sporcuları iyi bilirler ki doğada öncelikli ihtiyaç  sağlam, güvenilir, amaca uygun, hafif ekipmanlara sahip olmaktır.

GeoCamper Karavanı farklı kılan en önemli özelliklerinden biri de onun bir Doğa Sporcusu tarafından Doğa kamplarının ihtiyaçları odak noktasına konularak tasarlanmış olmasıdır.

GeoCamper  Yüksek malzeme bilgisi, yıllardır oluşan imalat deneyimleri ve mühendisliğin harmanlanmasıyla  oluşan bir karavandır.

GeoCamper Doğada hareket halindeyken size ihtiyaç duymayacağınız gereksiz yükleri, gereksiz hacimleri taşıtmaz. Bu yüzden doğada hareket etme yeteneğini, kıvraklığını, esnekliğini ve sağlam gövde yapısını  herzaman  yanınızda hissedersiniz. Aynı zamanda gerekli  olan hacmi koruyarak , kullanım alanınızı en verimli şekilde size sunar ve tüm temel ihtiyaçları gözeterek bunu yapar. .

Windsurf , Kitesurf, Paragliding, Paramotor, Treking, Dağ bisikleti, Kayak, Scuba diving , Kano , Şişme bot  yada kamp ekipmanları için gerekli ve yeterli ıslak ve kuru depolama alanlarına, pratik malzeme bağlama sistemlerine sahiptir. T KANALLI ALÜMİNYUM  profillerden oluşan gövde üzerinde onlarca değişik malzemeyi kolaylıkla karavana bağlayabilir ve kullanım sonrası kolaylıkla sökebilirsiniz. 

 

GeoCamper dinamik tasarımıyla aracınızın doğada gidebildiği noktaya kadar sizinle gelir. Size ve malzemelerinize  doğada ihtiyaç duyduğunuz  o son noktada güvenli bir ortam sağlar.

Geocamper ile doğadayken kendinizi ayrıcalıklı ve güvende  hissedecek  her hafta başka yerleri keşfetmek için sabırsızlanacaksınız.

 

KLASİK GeoCamper Off Road Standards & Options    >>    Karavan Oluştur    >>