EN   /   TR
ONE CAMPER FOUR SEASONS ON & OFF ROAD

GeoCamper City Summer 440

 

 

 

.

 

 

Doğada - Kampta - Yolda

İhtiyacınız olan herşey ve çok daha fazlası...

 

Geo Camper markasının amacı size gittiğiniz her ortamda konfor ve güvenlik sağlamaktır. GeoCamper City gezginler için düşünülmüştür. İster şehirleri , ister tarihi ören yerlerini, ister doğal alanları gezin GeoCamper City dinamik tasarımı ve izolasyonu ile yazın ve kışın rahatça gezmenizi aracınızın girebildiği her yere karavanınızla birlikte girmenizi sağlar.Wc duş mutfak içerde yemek masası içerde olduğu için rahatça şehir içinde de konaklamanızı sağlar. 4 Kişilik yatak kapasitesi, 130 lt  derin doruculu buz dolabı, büyük mutfağı, elektrikli tuvaleti, yan tentesi, her an sıcak su imkanı -90lt temiz su /40 lt gri/25 lt siyah su tankları  sayesinde şehir içinde yada kamplarda rahat kullanım sağlar. .%100 Alüminyumdan oluşan Sağlam gövde yapısıyla doğal deformasyona yıllarca meydan okuyan benzersiz bir karavandır.  GeoCamper üretim metodu dünya PATENT i ile ile korunan tek Türk Karavanıdır. Patent bilgisi için linke tıklayın

B sınıfı araçlarla uyumlu Asfalt kullanımına uygun lastikleri  sayesinde  asfalta daha yakındır. GeoCamper City  bu sayede  yolda  rüzgar tutmayan daha  hızlı ve daha kolay çekilebilir bir karavandır. 

City modeli O2 sınıfı Standart donanım ile 990 kg.dır. B-e2 sınıfı  Sürücü belgesi ile B sınıfında ki hemen her araçla  çekebilirsiniz.

İsterseniz GeoCamper City  O2 Karavan  sınıfında da üretilmekte ve 1300 kg a kadar yükleme kapasitesi ile kullanılabilmektedir.

 

 

GeoCamper City Summer 440 Standards & Options    >>    Karavan Oluştur    >>